NA TUJEM

Katarina Čas bo Chloe M.

Tokrat z zvezdnico Margot Robbie.
Fotografija: Slovenska zvezdnica. Ena redkih! FOTO: David Paige 
Odpri galerijo
Slovenska zvezdnica. Ena redkih! FOTO: David Paige 

Katarina Čas je na velikem platnu znova združila moči s svojo prijateljico, avstralsko zvezdnico Margot Robbie, saj skupaj nastopata v filmu Terminal. Snemanje je pred dvema letoma potekalo v Budimpešti, promocija pa bo po napovedih čez dober mesec.

Sedemindvajsetletna Margot je pred časom na družabnem omrežju facebook objavila napovednik za temačni triler Terminal, ki spremlja dva morilca na zlovešči misiji, na smrt bolnega učitelja, skrivnostnega hišnika in natakarico, ki živi dvojno življenje, vsebino filma povzema portal IMDb. V napovedniku se vse vrti okoli Margot, Katarine Čas v njem nismo opazili, a je na strani ​IMDb navedena med glavnimi vlogami. Upodobila je Chloe Merryweather.

Margot Robbie FOTO: Reuters 
Margot Robbie FOTO: Reuters 

Dvainštiridesetletna slovenska igralka, rojena v Slovenj Gradcu, je na instagramu zapisala: »Presrečna sem, da sem lahko pri snemanju tega filma sodelovala z izjemnimi ljudmi. Film je bil posnet pred skoraj dvema letoma v Budimpešti.« Ob tem zapisu je objavila uradni plakat za film, na katerem je Margot Robbie oblečena v rdeč vohunski plašč. Robbiejeva je vohunski film poleg tega, da ima v njem glavno vlogo, tudi producirala.

»Že v Volku sva se zelo ujeli, prijateljstvo pa sva na tem snemanju še poglobili. Je izjemno prizemljena in pametna ženska in sem zelo ponosna nanjo,« je Katarina pred časom povedala o Margot. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije