NAGRAJEN

Hrvati nagradili slovenskega pevca

Alen Vogrinec Vesel je nastopil na festivalu Melodije hrvaškega juga
Fotografija: Kočevski glasbenik se je odlično odrezal, saj je prejel posebno priznanje žirije. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Kočevski glasbenik se je odlično odrezal, saj je prejel posebno priznanje žirije. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV

Letos je na 26. festivalu Melodije hrvaškega juga v Opuženu nastopil tudi slovenski pevec Alen Vogrinec Vesel, ki smo ga pred leti spoznali v oddaji Slovenija ima talent. Prejel je posebno nagrado, Slovenijo pa je predstavil s pesmijo Čekaj me moja jube, s katero je navdušil tudi zaradi dalmatinske melodije. Med poslušalci je bila odlično sprejeta in se pospešeno predvaja že na vseh radijskih postajah na Hrvaškem. Po festivalu si je Alen z družino privoščil še nekaj dni oddiha v prelepi Dalmaciji.
Z družino na oddihu
Z družino na oddihu

Po vrnitvi domov delo nadaljuje s polno paro, saj je vpet v različne projekte. Med drugim pripravlja duet s priljubljenim glasbenikom Alenom Nižetičem, pripravlja se na nastop na dobrodelnem koncertu v Črnomlju, pred njim so številni nastopi na Štajerskem, Hrvaškem in v Italiji, za prvo polovico prihodnjega leta pa napoveduje album. »Najlepše je, ko človek poje za ljudi, ki ga čutijo. Brez vzvišenosti, skromnost in preprostost ljudje najhitreje začutijo,« pravi.


Pred tremi meseci je izdal pesem Prijatelju moj, ki jo je posvetil oboževalcem, ki mu vsa ta leta stojijo ob strani. »Hvala, ker ste, od vas črpam vso moč, ki jo potrebujem za svoje ustvarjanje,« se zahvaljuje zvestim oboževalcem. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije