TEMNE STRANI INTERNETA

Grenka izkušnja Cavazze: s primerom se ukvarja policija

Postavni igralec je postal žrtev zalezovalke.
Fotografija: Sebastian Cavazza v filmu Gajin svet v vlogi očeta Petra. FOTO: Luka Karlin
Odpri galerijo
Sebastian Cavazza v filmu Gajin svet v vlogi očeta Petra. FOTO: Luka Karlin

LJUBLJANA – Kljub temu da Sebastian Cavazza pred javnostjo poskuša skrivati podrobnosti svojega zasebnega življenja, mu kdaj pa kdaj tudi kaj uide. Ob predstavitvi filma Gajin svet, ki je doslej občinstvo navdušil, je za Pop TV dejal, da je žrtev zalezovalke.

V filmu Gajin svet, ki med drugim opozarja na spletno nadlegovanje oziroma temne plati interneta, ima Cavazza osrednjo moško vlogo, a tudi v zasebnem življenju njegov filmski svet ni daleč od resnice. Za svojo nadlegovalko je dejal, da gre »za težek primer, s katerim se ukvarjam par let in za katero mislim, da je celo psihično motena ... ampak zdaj, ko smo sprožili to akcijo ozaveščanja o nevarnosti spleta in varne uporabe interneta, sem govoril tudi s kriminalisti in bomo našli neko rešitev.«

Gajin svet je mladinska romantična komedija z elementi kriminalke. FOTO: Luka Karlin
Gajin svet je mladinska romantična komedija z elementi kriminalke. FOTO: Luka Karlin

Svoje grenke izkušnje z občudovalko nam ni želel podrobneje razkriti, ni pa edini med znanimi osebami, ki je postal žrtev nadlegovanja. Med bolj odmevnimi žrtvami zasledovalcev so bili tudi Mario Galunič, Miša Molk in Lucija Gubenšek.

Cavazza se je skupaj z drugimi igralci filma Gajin svet kot ambasador pridružil ozaveščevalni kampanji proti spletnemu nasilju nad ženskami in dekleti Odklikni.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije