V SLOVO

Ganljivi zapis Savine Atai: Počivaj v miru in svetlobi

Poslovila se je slovenska režiserka in mojstrica tantre.
Fotografija: Savina Atai. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Savina Atai. FOTO: posnetek zaslona

Ob smrti Polone Sepe, slovenske režiserke ter hčerke Mojmirja in Majde Sepe, je pokojni ganljiv zapis posvetila Savina Atai, inštruktorice obrazne joge in zagovornica zdravega življenja.

»Ne morem verjeti, na bolje ti je šlo, tako sva se veselili, da boš gostja v moji šoli,« je svoj zapis začela nekdanja članica žirije v šovu Gostilna išče šefa, ki je znana po svojem zdravem načinu življenja. Celostno se ukvarja z ženskim telesom, s prehrano, z duhovnostjo in dobrim počutjem. V to jo je, sodeč po njenem zapisu, vpeljala tudi Polona Sepe: »Kot majhno punčko si me varovala, edini otroček sem bila, na vseh tistih ezoteričnih delavnicah in ti si videla v meni otročka. Videla si me.«

»Tako sem hvaležna za znanje, ki sem ga dobila od tebe, jaz in Giorgos, tako mi je žal, da ga nisem prejela še več, da sem si vedno rekla, saj bo se čas, saj bo še čas, da grem globlje pod Poloninim okriljem. In zdaj ga več ni. Ni časa. Ena največjih, če ne največja živeča MOJSTRICA TANTRE je živela tukaj, tako blizu,« je še zapisala Savina, ki živi z možem Giorgosom razpeta med Slovenijo in Grčijo.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije