30 LET

FOTO: Werner neprepoznaven. Je to res on?

Kralj ljudskih src delil fotografijo iz mladosti.
Fotografija: Werner. FOTO: Igor Mali, Delo
Odpri galerijo
Werner. FOTO: Igor Mali, Delo

Slovenski pevec Werner se pripravlja na okroglo obletnico svoje pevske kariere. Za tiste, ki njegovi glasbi sledite od začetka, boste verjetno zavzdihnili ob dejstvu, kako hitro čas beži. Werner letos namreč praznuje 30. obletnico svoje glasbene poti, za seboj ima ogromno koncertov, uspešnic in 18 samostojnih plošč.

Werner Brozović pri rosnih 20 letih. FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Werner Brozović pri rosnih 20 letih. FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Za svoje oboževalce ob obletnici pripravlja dvojni album za slovenski in hrvaški trg. Razkril je že, da bo nekaj pesmi novih, nekatere pa bodo na albumu kot njegove dosedanje uspešnice. Med nekdanjimi uspešnicami bo na novem albumu tudi hrvaška pesem, ki je izšla na albumu pred 30 leti in bo na novo zaživela v novi podobi, je dejal Werner. Ob tem je na facebooku objavil svojo ploščo iz leta 1991, na kateri je njegova fotografija izpred 28 leti. Na fotografiji je, lahko bi rekli, neprepoznaven. Tudi vi menite tako?
Werner nekoč in danes. FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Werner nekoč in danes. FOTO: Facebook, posnetek zaslona

Werner se je rodil 13. januarja 1970 in bo kmalu po novem letu praznoval abrahama.Njegova mati Darja je iz Litije, oče Dušan pa iz Selc na Hrvaškem. Ima devet let starejšega brata Duška. S soprogo Andrejo imata hčerko Kanenas, rojeno leta 2009. Kariero je začel na Hrvaškem.
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije