S KRIVIH POTI

FOTO: V Baru bivši košarkar, ki se bori proti kokainu

30-letni Grega iz Dravelj je v najstniških letih zašel na kriva pota. Danes je osebni trener, ki na instagramu objavlja zabavne posnetke.
Fotografija: Nekdanji košarkar je danes osebni trener in tudi motivator. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Nekdanji košarkar je danes osebni trener in tudi motivator. FOTO: Osebni arhiv

Ko je v torek zvečer v resničnostni šov Bar vstopil 30-letni Ljubljančan Grega Jakhel Kolarević, so tisti, ki ga poznajo, skočili v zrak. Razvpiti Draveljčan, nekdanji profesionalni košarkar, ki pa se je od svoje športne kariere pred leti poslovil zaradi poškodb, je zabavljač, ki mu ni para. Slaven sicer ni, njegov humor je poseben, prav tako pesmi, ki jih je v preteklosti objavil na youtubu.


O sebi pravi, da je velik žurer z močno energijo, vedno izstopa tako ali drugače, skupaj s starejšim bratom sta člana dua Buraza. Zelo je ponosen na svojo glasbo, med njegovimi stvaritvami lahko omenimo pesem Olga, ki ima korenine že v osnovni šoli, poleg tega ima Jakhel na desni podlahti tetovažo Olga v srcu. Pesem je tako zelo posebna, da so jo lani na evropskem prvenstvu zapeli njegovi nekdanji soigralci iz slovenske košarkarske reprezentance. O sebi meni, da je zelo prepričljiv, v nasprotju z bratom alternativcem je »težek čefur«.


Na instagramu je zelo aktiven, tam je zapisal, da je motivacijski govorec, in kar je zelo zanimivo, svojo »življenjsko kariero« je posvetil boju proti kokainu. V Mladini so zapisali, da je v najstniških letih zašel na kriva pota in se nekaj časa boril z zasvojenostjo, vendar na avdiciji za resničnostni šov tega ni poudarjal. Draveljčan, ki v višini meri kar 207 centimetrov, je izjemno povezan s svojo družino, še posebno mamo, ki je zbolela za rakom. Njej pripisuje zasluge za nastanek dua z bratom, saj sta se zaradi mamine bolezni začela intenzivno družiti in spoznavati. Svojo življenjsko filozofijo ima vtetovirano na desni rami, ta pa se glasi A man who doesn't spend time with his family, can never be a real man (Moški, ki ne preživlja časa z družino, nikoli ne more postati pravi moški, op. p.) iz filma Boter.

Kot natakar nima ravno veliko izkušenj. FOTO: Planet TV
Kot natakar nima ravno veliko izkušenj. FOTO: Planet TV

V življenju me ni ničesar strah, saj sem dal čez vse, kar lahko človek doživi,« je povedal pred vstopom v resničnostni šov in dodal, da ima za seboj veliko negativnih izkušenj, težkih borb sam s sabo, vendar se danes počuti kot zmagovalec. Z delom v gostinstvu nima izkušenj, povedal je, da je kot natakar delal zgolj dve uri. »Sem pozitivna oseba in bom tako v baru kot tudi v stanovanju dvigoval atmosfero. Moj idealni gost je 180 centimetrov visoka ženska z lepimi modrimi očmi in dolgimi nogami,« je še dejal in v smehu dodal, da je zdaj sicer samski, a po zaključku šova zagotovo ne bo več. In še ena zanimivost: bolj kot barmenska ga zanima igralska kariera.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije