PREHUD NAPOR

FOTO: Udeleženec slovenskega Masterchefa izgubil zavest

Pred finalno oddajo ga je izdala izčrpanost.
Fotografija: Bine Volčič je bil v skrbeh, da gostje ne bodo dobili krožnikov. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Bine Volčič je bil v skrbeh, da gostje ne bodo dobili krožnikov. FOTO: Pop TV

Hudi napori in preizkušnje v sinočnji polfinalni oddaji so izčrpali udeleženca slovenskega Masterchefa Anžeta Kupelnika. Tik po tem, ko je končal svojo nalogo, je izgubil zavest. Nocoj ob 21. uri ga sicer čaka že nov izziv: s Sonjo Sirk se bo pomeril za nagrado 50.000 evrov.

Tekmovalci so v sinočnji oddaji morali pripraviti devet glavnih jedi in sladic za osem gostov, skupaj 18 krožnikov. Vsak od tekmovalcev je dobil tudi pomoč enega od izpadlih tekmovalcev.

Anže in Sanja sta si kot sin in mama FOTO: Pop TV
Anže in Sanja sta si kot sin in mama FOTO: Pop TV

Za glavno jed so imeli na voljo 80 minut, nadaljnjih 40 za sladico. Anže je jasno in glasno predal navodila Maju, izstopal je s svojo zagnanostjo, sodniki pa so v njem začutili največjo željo po uvrstitvi v finale. Anže je dejal: »Meni se moja strast do kuhanja nalaga že od majhnih nog … Zažrla se mi je pod kožo do srca in to je moja pot,« piše 24ur.

Anže se je po prihodu iz kuhinje onesvestil, vendar je počasi le prišel k sebi. Medtem so sodniki uživali v njegovi sladici. Bine je celo izjavil: »Noge se mi mehčajo.« Njegova ekipa je bila navdušena in bi Anžeta vzela na prakso.

Pred vrati finala petega Masterchefa v Sloveniji sta ostala klena Štajerka Špela Golob in mizar Bojan Bešter.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije