ZVEZDE NA MORJU

FOTO: Kje dopustujejo znane Slovenke?

Sanja Modrić, Doroteja Premužič in Iva Krajnc Bagola uživajo v Grčiji. Alenka Košir in izbranka Lada Bizovičarja se poganjata na supu.
Fotografija: Doroteja Premužič svoje čare razkazuje na Mikonosu. FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Doroteja Premužič svoje čare razkazuje na Mikonosu. FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM

Čeprav se zadnje dni zdi, da od pravega poletja ne bomo imeli več veliko, pa nas v prihodnjih dneh menda čaka nov vročinski val. Poletje se je torej šele dobro začelo in številni znani slovenski obrazi že uživajo na zasluženem dopustu. Znane Slovenke so na družabnih omrežjih objavile posnetke in fotografije s svojih počitnic, na katerih vsaj po videnem sodeč neznansko uživajo. Prav vse so se s prijatelji ali družino odpravile na oddih v tujino.

Alenka Košir počitnikuje na Malem Lošinju.
Alenka Košir počitnikuje na Malem Lošinju.
Alenka Košir
se je z izbrancem Markom Jovovićem in njunimi otroki odpravila na dopust na Mali Lošinj, kjer se je Alenka po morski gladini poganjala s supom, preizkušala pa se je tudi v nekoliko bolj adrenalinskem športu, in sicer je smučala na vodi. »Po 30 letih! Niti nisem imela namena, s fanti sem šla tja bolj kot njihova snemalna podpora, pa so me začeli prepričevati, da moram poskusiti. Imela sem izgovor, da mi bodo kopalke padle dol, pa so se hitro našle ene moške kratke hlače. In uspelo mi je v prvo. Bilo je prav zabavno,« se je pohvalila Alenka.



Ana Bucik z druščino uživa na jadrnici.
Ana Bucik z druščino uživa na jadrnici.
Na Hrvaškem dopustuje tudi manekenka in udeleženka šova Zvezde plešejo Jana Koteska, sonči se na Krku, smučarka Ana Bucik pa se z druščino zabava na jadrnici. Kje je Lado Bizovičar s svojo družinico, ostaja velika skrivnost, je pa njegova srčna izbranka Anela objavila fotografijo na supu, pod njo pa je skrivnostno pripisala, da so na lokaciji, kjer ni prav veliko ljudi.

Jana Koteska uživa na Krku.
Jana Koteska uživa na Krku.


Košarkarica Eva Lisec se je po evropskem prvenstvu, na katerem so imele naše športnice smolo in se niso uvrstile naprej, odpravila na Santorini. Kolegica Nika Barič jo je po objavi fotografij na instagramu zbadala, da upa, da je uporabila filter in da nima tako svetle polti, kot se zdi.

Košarkarica Eva Lisec na Santoriniju
Košarkarica Eva Lisec na Santoriniju


Iva Krajnc Bagola med raztezanjem po surfanju na Lefkasu
Iva Krajnc Bagola med raztezanjem po surfanju na Lefkasu
Prva dama slovenske košarke Sanja Modrić se je z družino odpravila na dopust na grški otok Naksos. Svoje počitnice je morala za en dan prekiniti, saj se je odpravila v Nemčijo, a Fiba za Slovenijo ni imela posluha in je za gostiteljice evropskega prvenstva v košarki leta 2021 določila Češko, Gruzijo, Italijo ter Nemčijo, kjer bo potekal tudi sklepni del. Ni odveč dodati, da se je Modrićeva k družini vrnila nekoliko slabe volje in razočarana nad Fibino odločitvijo. V Grčiji uživata tudi vizažistka Doroteja Premužič, in sicer na otoku Mikonos, in igralka Iva Krajnc Bagola, ki z družino počitnikuje na Lefkasu.

Rebeka Dremelj je z družino odpotovala na Maldive.
Rebeka Dremelj je z družino odpotovala na Maldive.
Rebeka Dremelj
se je tako kot lansko poletje odpravila na eksotične Maldive, kjer je posnela nekaj družinskih fotografij in jih delila z javnostjo – to sicer počne zelo redko.

Anela Šabanagić in Lado dopustujeta nekje na samem.
Anela Šabanagić in Lado dopustujeta nekje na samem.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije