VIDEOSPOT

FOTO: Helena Blagne s srčki v očeh

Glasbena diva ima razlog za veselje.
Fotografija: Helena Blagne. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Helena Blagne. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Ljubljenka slovenskih src Helena Blagne je te dni sporočila lepo novico. Njena skladba Ti boš vedno prvi je na youtubu dosegla zavidljivo število ogledov.


Pesem, ki jo je posnela oktobra 2017, se je nemudoma uvrstila med najbolj predvajane skladbe v Sloveniji. Te dni pa je skladba, za katero je posnela tudi videospot, dosegla nov mejnik, in sicer dva milijona ogledov. To je za slovensko glasbeno sceno lepa številka, ki jo dosežejo le redki glasbeniki.

Blagnetova se je svojim oboževalcem zahvalila na facebook profilu in ob objavi prilepila številne srčke ter smeške s srčki v očeh. Sledilci so ji za dosežek čestitali in dali vedeti, da je pesem čudovita. »Sploh za mame, ki imamo sinove,« je dodala poslušalka Zlata.


Helena Blagne se je z videosinglom Ti boš vedno prvi po desetletju glasbenega molka vrnila na glasbeno sceno. Pesem je napisal in produciral Raay. »To, da pa je pesem, ki govori o brezpogojni ljubezni, s katero se lahko tudi sam kot starš poistovetim, je jagoda na smetani. Ti boš vedno prvi, je ena tistih balad v mojem ustvarjanju, na katero sem izjemno ponosen,« je ob objavi singla dejal Raay in dodal, da je bilo sodelovati s Heleno ob njeni vrnitvi velik izziv.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije