NOVOPEČENI OČKA

Bizovičar postavil družino na stran

Konec očetovskega dopusta, vrača se v službo.
Fotografija: Zvezdniški oče Lado Bizovičar iz zakulisja snemanja prve oddaje Slovenija ima talent. FOTO: Slovenija ima talent
Odpri galerijo
Zvezdniški oče Lado Bizovičar iz zakulisja snemanja prve oddaje Slovenija ima talent. FOTO: Slovenija ima talent

LJUBLJANA – Najslavnejši novopečeni oče Lado Bizovičar nedvomno uživa v vlogi očeta, a bo družinico moral malo postaviti na stran in se posvetiti tudi službenim obveznostim. Jeseni ga čaka namreč veliko projektov, med katerimi je tudi sedma sezona spektakularne oddaje Slovenija ima talent.

Lado Bizovičar v pogovoru s programskim direktorjem Pop TV Brankom Čakarmišem. FOTO: Slovenija ima talent
Lado Bizovičar v pogovoru s programskim direktorjem Pop TV Brankom Čakarmišem. FOTO: Slovenija ima talent

Zvezdniškega očeta, ki z javnostjo nerad deli trenutke iz svojega zasebnega življenja, vse od rojstva hčere pred tremi tedni niti ni bilo na spregled, a je danes molk prekinil. Pri šovu Slovenija ima talent so objavili njegovo fotografijo, na kateri se s svojimi kolegi žiranti Ano Klašnja, Marjetko Vovk in Brankom Čakarmišem pripravlja na snemanja prve avdicijske oddaje. Ta bo predvajana naslednjo nedeljo.


Bizovičar je tako svojo izbranko Anelo Šabanagić in njuno prvorojenko, katere ime še ni znano, pustil sami. Verjamemo, da bi bil srečni očka najraje v njuni družbi, a račune je vendarle treba plačati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije