GA BODO VRNILI?

Besni gledalci žugajo Planetu

Beti je srce bolelo ob pogledu na njegovo bitko s klančino.
Fotografija: The Biggest Loser Slovenija. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
The Biggest Loser Slovenija. FOTO: Facebook

Gregor, klepetavi radijski voditelj, in arhitektka Petra sta po izzivu v Planici morala zapustiti šov The Biggest Loser Slovenija. Izziv jima ni bil pisan na kožo, mnogi pa menijo, da je bil pravzaprav zelo krivičen in nepošten.

»Zelo neprijetno je bilo to včeraj gledati. Da te srce zaboli. Upam, da ga vzamejo nazaj,« je dejala prizadeta Beti.

The Biggest Loser Slovenija. FOTO: Facebook
The Biggest Loser Slovenija. FOTO: Facebook

Na facebooku so padli tudi pozivi, naj Gregorja vrnejo v tekmo za glavno nagrado. Več deset ljudi se je pozivu pridružilo, ali so kakšne možnosti za to, pa še ni znano. Petra se je obregnila še ob ustvarjalce šova: »Podporo imaš, Grega, tudi od mene ... Sramota za šov ... Režiser je padel na izpitu. Vsaj 14 dni bi bilo potrebno, da vsak začuti pridih treninga in prehrane. To je neokusno in nefer ... Ali pa bi jih manj vzeli v šov. Groza ... Grega, naj ti volje ne zmanjka. Dokaži sebi in vsem, da zmoreš ... Držim pesti.«

A ne delijo vsi takega mnenja. Izpadlemu Gregorju na srce polagajo, da lahko tudi zunaj šova naredi veliko zase, in borec prav to počne. Danes zgodaj zjutraj je že objavil fotografijo iz telovadnice in napovedal resen boj s kilogrami. Le tako naprej!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije