BAR NA PLANET TV

Barovka zapustila šov, Kristianov oče zahteva javno opravičilo

Oditi je morala Anja.
Fotografija: V Baru je ostalo še sedem tekmovalcev. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
V Baru je ostalo še sedem tekmovalcev. FOTO: Planet TV

Tokratna sobotna oddaja v živo je bila v znamenju razčiščevanja med barovci. Teden je bil namreč poln prepirov, eden se je celo spremenil v vsesplošnega in je trajal kar tri ure. 

Katarini so tekmovalci očitali, da so njeni podporniki zaničevali in poniževali Marušo. Vanjo se je namreč eden od njih zaletel na stopnišču, v pričo nje pa so oponašali tudi zvoke prašiča. Ker naj bi bil v oddaji v živo omenjen Kristianov oče, je ta sinu dejal, da od Katarine zahteva javno opravičilo. Kaj točno se je zgodilo, v tokratni oddaji niso razkrili. Kristian se namreč v podrobnosti ni želel spuščati, ker svoje družine ne želi vpletati. Sklenili so, da se bodo o teh zadevah pomenili med sabo in da naj se o tem sploh več ne govori. 

Ko je voditeljica Jasna Kuljaj vprašala tekmovalce, za katero od deklet si želijo, da ostane v Baru, so soglasno odgovorili, da je to Anja. Kako se bo Katarina znašla med ljudmi, ki ji niso naklonjeni, v prihodnjem tednu, bo pokazal čas.

Na vročem stolu sta se pomerili Anja in Katarina. FOTO: Planet TV
Na vročem stolu sta se pomerili Anja in Katarina. FOTO: Planet TV
Sama proti sedmim

Katarina je po odhodu Noemi iz šova ostala popolnoma brez zaveznikov. To je bilo jasno, ko se v prepiru nihče ni postavil na njeno stran. Prepir se je vnel že takrat, ko sta bili vodji Tea in Anja ter je Tea Katarini očitala, da med izmeno preveč časa preživi s podporniki in premalo na delovnem mestu. Rekla ji je tudi, da je preveč pila in da naj preneha delati ter se vrne v stanovanje, kar je Katarino sploh ujezilo. V kar tri ure trajajočem prepiru so na dan prišli še vsi ostali očitki iz preteklosti, ki so jim očitno še ležali na duši. 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije