IZ OČI V OČI

Avdić Denise Dame: Umrl je Demeter Bitenc in mislim, da je Bog vzel napačnega človeka

Si je privoščil preveč?
 
Fotografija: Denise Dame je bila v studiu pri Denisu Avdiću, a se ni dobro končalo. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Denise Dame je bila v studiu pri Denisu Avdiću, a se ni dobro končalo. FOTO: Facebook

Radijski voditelj Denis Avdić je v svojem studiu na Radio 1 to jutro gostil Denise Dame. Po škandalu na podelitvi medijskih nagrad jo je vprašal, kaj se je dogajalo in zakaj je prekinila zahvalni govor Cirila Komotarja.

Vidno besen in slabe volje je začel besedno tolči po Denise. Dejal je, da je svojo kariero začela slabo in zdaj je začela še popuščati. Njene fotografije v Playboyu je označil za žalostne in dejal, da je po tem, ko si jih je ogledal, šel gledat Unicefove fotografije, da se malo razvedri. Okrcal je tudi njeno novo skladbo. »Ne razumem, zakaj glasba, ampak mislim, da so vsi trije, ki so te že slišali, rekli, da bo s tem glasom kar težka.« Denise je dejala, da je bilo to logično nadaljevanje njene kariere. »Logično bi bilo, če bi šlo za sinhronizacijo porničev,« pa jo je zabil Avdić.

Kar malo predaleč pa je po mnenju mnogih šel, ko je dejal, da je v nedeljo, ko je umrl Demeter Bitenc, Bog vzel napačnega človeka. »Ne vem, kaj naj rečem Denis. Spravljaš me v neprijeten položaj. Meni je že neprijetno ves čas. Imela sem največji škandal, zdaj mi pa še ti postavljaš neprijetna vprašanja,« je dejala s solzami v očeh, tik preden je zapela svojo Meduzo in zapustila studio. 
Nad izrečenim so bili ogorčeni tudi številni poslušalci, ki so Denisu očitali, da je šel predaleč. 



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije