Ker zelo rada kuha, se je nagrade toliko bolj razveselila. »Seveda sem bila zelo prijetno presenečena, ko sem na pošti prevzela paket in ugotovila, da so v njem ponev, prilegajoča se pokrovka in praktična kozica,« je z nami delila prve občutke.
»Najprej sem posodo uporabila za pripravo mesne omake za špagete po bolonjsko. Ker imam indukcijski štedilnik, se mi je velikokrat zgodilo, da se je posoda neenakomerno segrela, zaradi česar je trajalo kar nekaj časa, da je zavrelo. Pri Hot Stone tega ni – toplota se lepo razporedi po celotni posodi in ta se zelo hitro segreje,« je povedala. Pohvalila je tudi ergonomski ročaj in to, da je za kuho v tej posodi potrebna le kapljica olja, zato je pripravljena hrana bolj zdrava. Tudi to, da se na posodo hrana ne prijemlje, zaradi česar jo je enostavno pomiti – tudi v pomivalnem stroju –, se ji zdi pomembno.
Simona Madile je preizkusila tridelni set Hot Stone.