Anže Kopitar po poroki, ki se je daleč od oči javnosti zgodila pretekli teden, še uživa v lepotah Slovenije. Kot je sporočil prek twitterja, si je privoščil kopanje v Blejskem jezeru in plaval do otoka in nazaj.
Nice swim in lake bled... #islandandback
– Anze Kopitar (@AnzeKopitar) July 10, 2013
Kaj se je jedlo?
Sveže poročeni parček si menda poročnega potovanje ne bo privoščil. Po aferi z nedovoljenim fotografiranjem na poroki, o kateri smo poročali, ko so v javnost pricurljale paparaci fotke z Anžetove in Inesine poroke, pa so v reviji Story razkrili poročni jedilnik, s katerim so postregli gostom iz domačih in tujih krajev. In kakšen je bil poročni meni?
- zoren ramstek z zelišči in zelenjavo ter prekajeni losos
- goveja juha z jetrnimi žličniki/gobova juha z ajdovo kašo
- žlikrofi z jurčki na ocvrtem poru
- jagodni sorbet z meliso
- pljučni file z zelenim poprom in telečji file z lešniki ob sirovem štruklju ter mešana zelenjava
- poročna torta
- telečja obara – kisla juha
Poskrbljeno je bilo tudi za pijačo, gostje so lahko izbirali med cvičkom, sivim pinotom in cabernet sauvignonom.
Glede na napisano ne dvomimo, da je bila poročna pojedina okusna.