UŽIVA V HRANI

Romih o jajcih

Objavljeno 10. oktober 2015 10.33 | Posodobljeno 10. oktober 2015 10.34 | Piše: T. B.

Boštjan Romih sicer ni poseben kuhar, a nekaj jedi vseeno zna okusno pripraviti.

Boštjan Romih žaluje za očetom.

Po oddaji Popolna poroka se je Boštjan Romih posvetil vodenju kuharskega šova Gostilna išče šefa

Začel je z jajci

Sam zase sicer pravi, da ni poseben kuhar in da se raje znajde na drugi strani, vendar pa verjame v »moč omizja«. »Nadvse cenim mojstrovino, znanje in trud, ki soustvarijo domiselno, drzno, vrhunsko ali pa čisto domačo in okusno jed,« je povedal za Leo. Boštjanova prva jed so bila seveda jajca, je pa od njih napredoval vse do hobotnice pod peko, ki jo danes odlično pripravi. 

Brez Lare ne bi zmogel

Boštjanov urnik je natrpan s številnimi obveznostmi, še zlasti v mesecih, ko poteka šov. V preteklosti je s svojimi dejavnostmi pogosto pretiraval, zato danes pazi, da je v zadostni meri predvsem oče in mož. Poudarja, da brez sposobne in učinkovite žene Lare ne bi šlo. »Razume moje delo in je še en živi primer o ženski in treh vogalih hiše!«

 

 

Deli s prijatelji