Dada Jerovšek, lastnica verige Kaval Group, skupaj z ekipo restavracije Strelec, ki domuje v stolpu Ljubljanskega gradu, preživlja žalostne dneve. V prednovoletnem času, ko je v takšnih restavracijah vrhunec sezone, saj se poslovni sestanki, kosila in večerje kar vrstijo, so dobesedno čez noč ostali brez kuhinje. V noči na četrtek jim je namreč – pogorela!
»Še sreča, da je bilo ponoči, da ni bilo nikogar tam in se ni komu kaj zgodilo,« je Dada v slabem vendarle našla nekaj dobrega. Zagorelo je očitno zato, ker je nekje puščal plin. Po požaru, ki so ga gasilci k sreči kar hitro uspešno pogasili, se je zgodaj zjutraj v Strelcu zbrala vsa tamkajšnja ekipa s šefom Igorjem Jagodicem na čelu. »Igor je skoraj jokal, ko je videl, kaj se je zgodilo in da je kuhinjo treba povsem prenoviti«, je povedala Dada, ki je v življenju vajena trdega in vztrajnega dela, saj dela običajno po 14 ur na dan. Zato so takšni dogodki še bolj boleči. A kot pravi trmasta in neutrudna direktorica, se bodo tudi po tej nezgodi kar se da hitro postavili na noge in spet delali na polno.