INTERVJU

Poraženi Anže Š.: Z Edijem je bilo najhujše

Objavljeno 10. oktober 2014 09.24 | Posodobljeno 10. oktober 2014 00.17 | Piše: A. K.

22-letni Anže Šoštarič je spregovoril o sotekmovalcih, pričakovanjih, odnosih in šovu, v katerem ni zdržal do konca.

Za 22-letnika je bil usoden tretji vroči stol.

Tretji vroči stol je bil za Anžeta Šoštariča usoden. Čeprav je na njega posadil Edija, pa se to ni izkazalo kot najpametnejša odločitev. A kot je povedal za naš spletni portal, ni želel biti preračunljiv. Spodaj si lahko preberete, kaj vse je razkril. 

Kakšni so občutki po tem, ko ste zapustili Gostilno?

Mislim, da gre za izgubljeno priložnost. Dobro bi bilo ostati še kakšen teden. Se je pa lepo vrniti domov, kjer te imajo ljudje radi.

Številni se vprašujejo, zakaj ste vztrajali v šovu, če je bilo očitno, da vas sotekmovalci ne marajo?

Imel sem veliko željo po kuhanju in biti v kuhinji. Kljub vsemu, kar se je dogajalo, se me vse skupaj ni dotaknilo.

Na vročem stolu ste sedeli kar trikrat. Vam je zdaj žal, ker ste tokrat izbrali Edija?

Ne, še enkrat bi izbral Edija. Odločal sem se na podlagi tega, koga nisem več želel videti v šovu. Z Edijem je bilo ta teden najhujše. Če bi izbral koga drugega, bi se pretvarjal oziroma kalkuliral. Moral je biti Edi.

Imate slabo vest, ker ste iz oddaje izločili dva dobra kuharja?

Gledalci so odločali in mislim, da si jih oni niso želeli videti v kuhinji. Jaz nimam slabe vesti.

Po čem si boste zapomnili to izkušnjo?

Po veliko stvareh. Zlasti po 'mravljincih' in adrenalinu, ko od sebe daješ jedi in pokata tako gostilna kot kuhinja. To je bilo res fantastično.

Boste s sotekmovalci ostali v dobrih odnosih oziroma s kom se v prihodnje ne bi mogli družiti?

Vsekakor si želim več družiti s Polonco, ker se mi zdi zelo zanimiva oseba.

Kdo v šovu je vaš favorit?

Zmago bi privoščil Almirju, čeprav vem, da je imel veliko povedati o meni. Ima pa zelo dober način, na katerega se v kuhinji loteva zadev. In to mi je zelo všeč.

Deli s prijatelji