USPEŠNA

Polno zaposlena: Terezino kuhinjo poznajo tudi v Ameriki

Objavljeno 10. junij 2016 20.43 | Posodobljeno 10. junij 2016 20.43 | Piše: K. D.

Hčeri Barbre Drnač je uspel veliki met. O njej pišejo tudi čez lužo.

Oddaja Zdravo, Tereza! ni le kuharska, je potovanje skozi severni del Nove Zelandije in njene kulinarične kulture, ki je v mnogih pogledih podobna slovenski.

Tereza Poljanič, strokovnjakinja za zdravo prehrano in certificirana veganska kuharica, je uspešno zaključila prvo sezono oddaje Zdravo, Tereza!, zdaj pa že pridno pripravlja novo sezono. Tudi tokrat jo snema na Novi Zelandiji in pravi, da je z njo polno zaposlena.

O njenih dosežkih se je na svoji uradni strani razpisal tudi Matthew Kenney, lastnik šole, kjer se je izobraževala Tereza. Opisal je njeno pot do uspeha, vse od truda v šoli pa do oddaje, ki jo ima na eni največjih slovenskih televizij.

Pa načrti za prihodnost? Prihaja tudi druga sezona? »Ta je v nastajanju, tako da je odgovor en velik da. Druga sezona bo,« nam je povedala simpatična plavolaska.

O tem, ali bo kdaj kuhala za domače občinstvo, je dejala: »Kuham vedno. Za večje občinstvo na televiziji ali pa v moji prvi knjigi Zdravo, Tereza!, ki je na voljo v vseh večjih knjigarnah. Načrtujem pa tudi delavnice, ki jih vsako leto pripravimo v restavraciji Romansa.«

Deli s prijatelji