KUHA

Kuharski mojster štiri dni kuhal svojo ženo

Objavljeno 28. september 2012 15.20 | Posodobljeno 28. september 2012 15.21 | Piše: S. J.

Gostom svoje gostilne je postregel z mesno pito, katere glavna sestavina je bila človeško meso.

Odnos do hrane je med vojno dobil povsem drugačne razsežnosti.

V Los Angelesu so za krivega umora svoje žene spoznali kuharskega mojstra (chef) Davida Viensa, ki je pred tremi leti ubil svojo ženo in jo nato štiri dni počasi kuhal. Nekaj ostankov njegove žene je pristalo tudi v mesni piti, ki jo je postregel gostom v svoji restavraciji. 

Viens trdi, da je po prepiru svojo ženo zvezal in ji usta prelepil s samolepilnim trakom, nato pa odšel spat. Ko se je zbudil, je ugotovil, da je njegova žena ponoči umrla. Menda ga je zgrabila panika, zato je storil, kar zna najbolje – skuhal jo je.

Viensu zdaj grozi, da bo v zaporu preživel ves svoj preostanek življenja.

Deli s prijatelji