NENAVADNO

Zbudil se je sredi lastnega pogreba

Indijec se je zbudil, ko so ga polili z mrzlo vodo. Zdravnik ga je po pregledu razglasil za mrtvega.
Fotografija: Starostnik s svojo družino FOTO: FB
Odpri galerijo
Starostnik s svojo družino FOTO: FB

DŽAIPUR – Družina 95-letnega moškega iz indijske države Radžastan je doživela velik šok, ko se je starostnik prebudil med lastnim pogrebom. Budh Ram iz okolice Džaipurja je v soboto popoldne omedlel, potem ko se je pritoževal nad bolečinami v prsih. Družina je poklicala zdravnika, ta ga je pregledal in razglasil za mrtvega. Svojci so o izgubi obvestili sorodnike in navezali stik z duhovnikom, da bi opravil pogrebno slovesnost.

Starostnik s svojo družino FOTO: FB
Starostnik s svojo družino FOTO: FB

Moški člani družine so si obrili glave, kot veleva tradicija, in se pripravili, da bi pokojnika zadnjič umili. A ko so nanj zlili mrzlo vodo, se je zgodilo nekaj nepričakovanega – mrtvec se je čudežno prebudil. »Duhovnik je že začel pogrebni obred in brivec je pobril glave vsem moškim članom družine,« je povedal njegov najstarejši sin Balu Ram. Med kopeljo so opazili, da se je začelo njegovo telo tresti zaradi mraza. Vsi so bili šokirani. Odnesli so ga v posteljo, kmalu zatem pa se je starček prebudil in se začel pogovarjati.


»Začel je dihati in kmalu je sedel na postelji,« dodaja Balu. »Sorodniki so ga vprašali, česa se spominja. Povedal je, da so ga bolele prsi, zato se je odločil zaspati. To je čisto pravi čudež.« No, edini čudež v tej zgodbi je, da so zdravniku, ki ga je razglasil za mrtvega, dali medicinsko licenco. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije