VRHUNEC NA VRHU

VIDEO: Poseksala sta se na vrhu piramide in končala v zaporu

Čaka ju sojenje.
Fotografija: Andreas Hvid s partnerico na vrhu Keopsove piramide. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Andreas Hvid s partnerico na vrhu Keopsove piramide. FOTO: Instagram

Danski fotograf Andreas Hvid je s svojo partnerico seksal na vrhu velike piramide v Gizi in to ovekovečil s fotografijo. Potem ko sta končala v egiptovskem zaporu, trdi, da je šlo samo za pozo in da se na vrhu piramide v resnici nista predajala spolnim užitkom.

Oblasti v Egiptu so uvedle preiskavo, ko se je fotografija golega para pojavila na spletu in izzvala ogorčenje javnosti. Minister za starine Khaled el Anany je za medije izjavil, da je Hvidovo dejanje huda kršitev javne morale. Fotografija, na kateri Hvid gol leži na partnerici na vrhu piramide, ki jo je objavil na svoji spletni strani, je v Egiptu izzvala val negativnih komentarjev.

Fotograf je pojasnil, da sta s partnerico čakala, da se območje okoli piramide izprazni, ko se je gneča na eni največjih znamenitosti na svetu zmanjšala, pa sta se začela vzpenjati na vrh. »Oba je zajela evforija, ko sva prišla na sam vrh,« je povedal Andreas, a zanikal, da bi imela s partnerico spolni odnos. Oblasti v Egiptu so ju medtem prijele, čaka ju sojenje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije