NEPRIČAKOVANO

Šok po poroki prijateljice, zdaj nekdanje prijateljice

Udeležila se je dvodnevne poroke svoje prijateljice, potem pa doživela šok.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images

Par iz Amerike se je odločil poročiti v mestu Cluj v Romuniji in tja povabil številne goste. Na vabilih sta namignila, da bi za darila raje imela denar, saj bosta večje stvari težje odnesla domov. Vabilo je bilo za dve osebi, zato se je samsko dekle Sevi Akivovo odločilo, da na poroko povabi prijateljico.

Letalsko vozovnico in hotel sta plačali sami, za darilo pa sta mladoporočencema podarili: ena 20 evrov, druga pet evrov. Poroka je trajala dva dni, po vrnitvi domov pa je Sevi dobila sporočilo svoje (zdaj nekdanje) prijateljice. Mislila je, da jo zanima, ali sta srečno prišli domov, a je bilo sporočilo povsem drugačno. »Zdravo, Sevi. Kako si? Si uživala na poroki in zabavi? Je uživala tvoja prijateljica? Zdi se, da sta se zabavali, a nista niti malo pomagali k pokritju najinih stroškov. Dobila sva 20 evrov od tebe, pet od tvoje prijateljice, kar je premalo za pokritje hrane in pijače za nedeljo, kaj šele za sobotno zabavo na vrtu. Povprečno so nama darovali 100 evrov na osebo, kar je bilo dovolj za pokritje stroškov. Upam, da se zavedata položaja, v katerem bi bila, če vsak dal toliko kot ti in prijateljica. Če vama to ni bilo jasno od začetka – potem mi oprostita,« je zapisala v SMS-sporočilu. Prijateljici je tudi natančno napisala, kako naj nakažeta preostanek denarja.

»Ali moram sploh povedati, da denarja ni dobila in da nisva več prijateljici?« je zaključila Sevi svojo objavo na twitterju.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije