KAKO ČEZ TO OVIRO?

Priznanje Slovenca: Imam 29 let in še nisem seksal

Ob ženskah zmrzne.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Na enem od slovenskih forumov se je pojavil zapis 29-letnika, ki je nekatere presenetil. Mož je namreč pri svojih letih v spolnosti popolnoma neizkušen. »Vse, kar sem imel do zdaj z žensko, je poljub sošolke v osnovni šoli na usta,« priznava. 

V šoli je bil vedno priden in mislil je, da bo prava že prišla. Pa nikoli ni. Neizkušeni moški razkriva, da redno masturbira in da ima izkrivljen pogled na spolnost. Pred zaslonom je popolnoma samozavesten, a ko pride v javnosti v stik z žensko, zmrzne: »Še v oči mi jo je težko gledati.«

Pravi še, da ga spreleti srh, ko pomisli, da ni imel priložnosti ničesar izkoristiti z žensko. Sprašuje, kaj naj stori in ali bo sploh kdaj izkusil spolni odnos z žensko.

Najprej naj povemo, da se je pod njegovim zapisom oglasilo še več moških, tudi starejših od njega (med njimi tudi 56-letnik), ki tega še nikoli niso počeli z žensko. Med vsem pisanjem pa je padel tudi nasvet, naj led prebije s prodajalko ljubezni, nekateri pa predlagajo tudi pogovor s strokovnjakom.

Kaj bi mu svetovali vi?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije