NAPOVED

Prerokba babe Vange se izpolnjuje? Putin bo vladal svetu

»Nihče ne more ustaviti te velike države,« je že leta 1979 napovedala jasnovidka iz Bolgarije.
Fotografija: Baba Vanga. FOTO: FB
Odpri galerijo
Baba Vanga. FOTO: FB

»Ni sile, ki bi lahko zlomila Rusijo. Rusija se bo razvijala, rasla in cvetela. Nihče ne more ustaviti te velike zemlje. Vse se tali kot led, samo nekaj ostaja enako – slava Vladimirju, slava Rusiji,« je še v času Sovjetske zveze pisatelju Valentinu Sidorovu napovedala baba Vanga. Poznavalci slepe jasnovidke iz Bolgarije so prepričani, da Vladimir iz njene napovedi ne more biti nihče drug kot Vladimir Putin, ki je na predsedniških volitvah s prepričljivo večino 76 odstotkov glasov že v prvem krogu dobil še svoj četrti predsedniški mandat. Baba Vanga je njegovo vladavino napovedala že leta 1979. Tedaj je predvidela tudi, da bo Rusija okoli leta 2040 dosegla status duhovnega voditelja.

V času, ko je Putin na vrhuncu moči, naraščajoča moč Rusije skrbi zahod, še posebej zaradi nedavne zastrupitve ruskega vohuna Sergeja Skripala in njegove hčerke v Veliki Britaniji.

Vladimir Putin. FOTO: Reuters
Vladimir Putin. FOTO: Reuters


»Nihče ne more ustaviti Rusije. Vse bo odstranila s poti in postala gospodarica sveta,« se je glasila napoved Vange. Pred smrtjo je Rusiji še enkrat napovedala veliko slavo in dejala, da bo Rusija edina supervelesila.

V svojem dolgem življenju, umrla je leta 1996 pri 85 letih, je Vanga napovedala na stotine dogodkov. Med najbolj znanimi, ki so se uresničili, so tudi nesreča podmornice Kursk leta 2000, teroristični napad 11. septembra 2001, to, da bo 44. predsednik ZDA temnopolt (Barack Obama), in vojna v Siriji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije