TEŽKA IZKUŠNJA

Poglejte, zakaj so brez premisleka napadle mamico

Kasneje so se ji opravičile.
Fotografija: Amy Louise. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Amy Louise. FOTO: Facebook

Avstralka Amy Louise je postala tarča številnih napadov na družbenih omrežjih, potem ko je objavila fotografijo, na kateri njen sinček je torto v obliki možganov. Skoraj nihče od avtorjev negativnih komentarjev pa ni vedel, da ima fotografija v ozadju srce parajočo zgodbo. Celotno fotogalerijo si lahko ogledate na tej povezavi

Amyjin sin Phoenix se je ob rojstvu boril za življenje. Srce mu ni bilo 13 minut, nato pa se je točno na noč čarovnic vrnil med žive. »Spominjam se teh čustev, ko so mi zdravniki dejali, da se posteljica ni ločila in da mu srce ne bije. Bila sem povsem iz sebe, vendar se nisem vdala. Ko so ga potegnili ven in še vedno ni zajokal, se mi je paralo srce. Nisem bila žalostna, temveč besna,« se Avstralka spominja tistega dne. 



Kot pojasnjuje Amy, je bilo to najdaljših 13 minut v njenem življenju. Dečka so nato zdravniki odpeljali, v naročje pa ga je lahko vzela šele po štirih dneh. »Ko sem ga prijela, se je moj svet ustavil. Nič več mi ni bilo bolj pomembno kot to, da v rokah držim svojega angelčka,« se spominja. 

Amy in njen zaročenec Gary z dojenčkom. FOTO: Amy Louise, Facebook
Amy in njen zaročenec Gary z dojenčkom. FOTO: Amy Louise, Facebook


Za prvi rojstni dan je za sinčka pripravila tematsko zabavo z zombiji. To je bila po njenem mnenju nadvse dobra domislica, saj je deček oživel ravno na noč čarovnic. Fotografije z zabave je nato objavila v eni izmed skupin na facebooku. Njena ideja pa se vsem ni zdela prisrčna, nasprotno, usul se je val ogorčenja.
 

Kruto so jo napadle

Amy so ostale v skupini napadle, da je slaba mama in da bo sinu uničila mentalno zdravje. Označile so jo za morbidno in brezčutno. Ena od komentatork je celo dejala, da bi bilo bolje, da bi sina izgubila, zato da bi videla, kako se počutijo ljudje s tako izkušnjo.

Ko je Avstralka pojasnila celotno zgodbo, ki se skriva v ozadju, se ji je mnogo mamic opravičilo za svojo nesramnost. »Ljudje, ki nimajo povedati ničesar lepega, bi morali molčati, namesto da se vmešavajo v življenja ljudi, o katerih ne vedo ničesar,« je prepričana mati, ki je na dan rojstva sina skoraj izgubila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije