DRUGAČE

Namesto papirja porisala psa

Triletnica Alivia Pennington je ustvarjalni čut izživela na hišnem ljubljenčku. Mama Johnna Pennington meni, da je Cupcake v preobrazbi uživala.
Fotografija: Triletnica se je odločila, da družinska bokserka potrebuje preobrazbo.
Odpri galerijo
Triletnica se je odločila, da družinska bokserka potrebuje preobrazbo.

Da otroška domišljija res ne pozna meja, se je lahko na lastne oči prepričala 27-letna Britanka Johnna Pennington, ki je družinsko boksarko Cupcake za nekaj minut pustila samo s triletno hčerko Alivio. »Na hitro sem odšla v kopalnico in pustila hčerko, da se igra s kompletom za risanje,« pripoveduje. Ko se je vrnila, je ugotovila, da je malčica medtem porisala hišnega ljubljenčka.

Johnna malčice ni oštela, saj je ugotovila, da je vse skupaj smešno.
Johnna malčice ni oštela, saj je ugotovila, da je vse skupaj smešno.
»Naša bela boksarka je postala mavrična – bila je rožnata, vijolična, modra, zelena in črna,« je naštela mama male umetnice. Sprva je bila nad hčerkinim početjem šokirana, a je hitro ugotovila, da je zadeva smešna. Potrpežljivo psičko, ki se je malčici pustila uporabiti za platno, je odpeljala v kopalnico in ji – ne brez truda – odstranila barve z dlake. Johnna, ki je sicer vzrediteljica psov, je prepričana, da je psička med risanjem uživala. »Ko sem Cupcake vprašala, kaj se je zgodilo, je začela skakati od vznemirjenja,« pravi. Da je bila psički preobrazba všeč, bi lahko sodili tudi po njenem poznejšem vedenju. Ves čas, ko je Alivia risala, je živalca vztrajala poleg nje. »Pes je otrokov najboljši prijatelj in očitno je, da je Cupcake uživala v Alivijini družbi,« meni Johnna.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije