POLOM

Na poročno jutro ostal brez neveste

Zaročenka Britanca pustila, ko je izvedela, da se nima kje poročiti.
Fotografija: Nesojena mladoporočenca imata dveletno hčerko.
Odpri galerijo
Nesojena mladoporočenca imata dveletno hčerko.

Kdo ve, kaj se je pletlo po glavi 41-letnega Britanca Kevina Rogersa, da svoji zaročenki 32-letni Harriet Butler ni niti z besedico omenil, da mu zaradi poslovnih težav ni uspelo plačati romantične poročne lokacije, butičnega hotela na cornwallski obali.
Čeprav poroke ni bilo, je dan preživela v poročni obleki.
Čeprav poroke ni bilo, je dan preživela v poročni obleki.

Nesojena nevesta je bridko resnico izvedela na poročno jutro le malo pred tem, ko je v nevestini obleki za 1000 evrov stopila iz hiše na dvorišče, kjer jo je z vzkliki pozdravila vsa njena družina. Ta je bila namesto solzam sreče bodoče neveste priča izbruhu joka in šokantni novici, da je poroka odpovedana.

Sanjska lokacija

Harriet in Kevin bi se morala poročiti v mestu Bude v hotelu An Mor, ki ponuja čudovit razgled na morje in leži v bližini plaže, kjer sta se zaljubljenca zaročila. Harriet, ki je Kevina spoznala leta 2015, z njim pa ima tudi dveletno hčerko Harper, zatrjuje, da ne gre zgolj za denar. »To, da mi je vse skupaj zamolčal, je bilo kot brca v obraz,« pravi. Iz hotela so o neplačanem računu sporočili že pred poročnim dnem, a je Kevin izbranki zatrjeval, da gre za pomoto. Da ni plačan celoten znesek, je Harriet izvedela le nekaj ur pred začetkom poročnega obreda.

Kevin, ki se spopada s poslovnimi težavami, razlaga, da je molčal, ker ni želel vznemirjati svoje drage, saj je bil prepričan, da bo stvari uredil v najkrajšem možnem času. »Zdaj sem izgubil vse. Moje srce je zlomljeno,« pravi.
Nesojena mladoporočenca imata dveletno hčerko.
Nesojena mladoporočenca imata dveletno hčerko.

Kako užaloščena je njegova bivša, ni znano, vsekakor pa neljubega dogodka ni dolgo objokovala. Potem ko je svatom sporočila, da Kevinu ne namerava priseči večne zvestobe, se je odločila, da brez zabave kljub temu ne bo. V poročni obleki, z družicami in s svati se je odpravila na bližnjo lokacijo, kjer naj bi par preživel svoje medene tedne.
Harriet na plaži, v bližini katere bi se morala poročiti.
Harriet na plaži, v bližini katere bi se morala poročiti.

»Vsi so bili tam in zdelo se mi je, da pač moramo izkoristiti dan,« pojasnjuje. Bučna zabava, ki je z izjemo ženina spominjala na pravo poroko, se je končala s poročnim zajtrkom v kitajski restavraciji. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije