KONEC LJUBEZNI

Ločitev zaradi premalo seksa

87-letni ruski igralec nezadovoljen v zakonu. Šest desetletij mlajša nevesta noče otrok.
Fotografija: Po treh letih je ljubezen usahnila. FOTO: Fb
Odpri galerijo
Po treh letih je ljubezen usahnila. FOTO: Fb

MOSKVA – Poroka 87-letnega igralca Ivana Kraska in 27-letne Natalije je dvignila veliko prahu, saj je med njima kar 60-letni prepad. Trdila sta, da je ljubezen močnejša od starosti in neprivoščljivcev, a po treh letih je ta trditev zbledela, saj je Ivan vložil zahtevo za ločitev. Kot razlog je navedel, da žena zavrača spolnost.


Ruski igralec, ki je nastopil v več kot 140 vlogah, je nezadovoljen, ker si je želel otroka, pa mu ni ustregla. Natalija naj bi kmalu po poroki septembra 2015 začela zavračati intimnost. Pravi, da jo je skrbelo, da nimata dovolj denarja za otroka. Odraščala je v zelo revni družini in si ne želi, da bi njenega otroka doletela podobna usoda. »Ne bi rada končala kot mati samohranilka, otroci pomenijo odgovornost,« je pojasnila Natalija.

Poročila sta se navkljub veliki razliki v letih. FOTO: Fb
Poročila sta se navkljub veliki razliki v letih. FOTO: Fb

No, Ivan je medtem že najavil, da se bo vrnil k prejšnji ženi Nataliji Vjal. Bila je njegova tretja žena in je tudi mati njegovih dveh otrok. Ivan ima tri sinove in dve hčerki iz svojih prejšnjih zakonov. Pred petimi leti je postal dedek. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije