AUČ

FOTO: Vstavili so ji polnila, uro kasneje se je začel pekel

Ustnice so normalne šele po dveh letih.
Fotografija: Kerry Miles. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Kerry Miles. FOTO: Instagram

Kerry Milles (35), ki samo sebe imenuje Britanska Barbie, je odvisna od lepotnih posegov. Nazadnje je plačala 300 evrov za polnjenje ustnic, a se je poseg kmalu sprevrgel v pravo nočno moro.
 
Kerry namreč ni vedela, da so ji v salonu namesto polnil vbrizgali otroško olje. »Iz salona sem prišla zadovoljna. Uro kasneje pa se je začelo, ustnice so me nenadoma začele peči, pojavile so se rane,« je povedala Kerry in dodala, da so bile njene ustnice kmalu videti kot surovo meso in še enkrat večje kot pred posegom.

Ker je bilo stanje vse hujše, se je odločila oditi k zdravniku, ki ji je odstranil polnila in ugotovil, da so vsebino pomešali z otroškim oljem. Vse to se je dogajalo leta 2016, ustnice pa so se šele zdaj normalizirale, pravi.
 
»Salon se mi ni zdel najbolj higieničen, a sem na vsak način hotela polnila. Na spletu so ljudje pisali, da je salon dober, zato sem se odločila poskusiti,« je povedala. Svojo izkušnjo se je odločila deliti z drugimi, da bi ženske opozorila, naj pazljivo izbirajo salone, če ga že ona ni.




Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije