KOŠATO

FOTO: Manekenki zaradi obrvi grozijo s smrtjo

Ljudi želi spodbujati k pozitivni samopodobi.
Fotografija: Sophia Hadjipanteli. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Sophia Hadjipanteli. FOTO: posnetek zaslona

Sophia Hadjipanteli (22) je model, pred leti pa se je s Cipra preselila v London. Med gostovanjem v britanski pogovorni oddaji je šokirala voditelja z razkritjem, da jo na spletu pogosto nadlegujejo zaradi njenega videza in da prejema celo grožnje s smrtjo.

Sophia, ki si je po nesreči svoje košate obrvi, ki se jih ne bi sramoval niti Fredi Miler, leta 2014 pobarvala na črno, je zaradi svojega neobičajnega videza deležna tudi bolj pozitivnih odzivov. Bila je na naslovnici italijanske izdaje revije Vogue in sodelovala z Rihanno, v največje zadovoljstvo pa ji je, da je nad njenimi košatimi obrvmi navdušen njen partner, fotograf Zac Apostolou.

Model, ki ima na instagramu 292 tisoč sledilcev, svoje obrvi barva na črno, saj so ji prinesle veliko prepoznavnost in celo pogodbo z britansko manekensko agencijo. Priznava, da so ljudje večinoma šokirani zaradi njenih košatih obrvi, a da se sčasoma navadijo. Upa, da bo s svojim videzom navdihnila tudi druge in spodbudila njihovo pozitivno samopodobo.







Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije