SEKS LUTKE

Denarna kazen za bordel lutk

Pred nakupom so stranke modele lahko preizkusile.
Fotografija: Preizkušali so jih v posebni sobi.
Odpri galerijo
Preizkušali so jih v posebni sobi.

GATESHEAD – V britanskem Gatesheadu je podjetje Love Doll UK, ki prodaja lutke za spolne odnose. V nasprotju s konkurenco so svojim strankam omogočali, da posamezne lutke pred nakupom tudi preizkusijo. Prav zaradi tega so nedavno dobili 11.400 evrov denarne kazni, ker niso imeli ustreznih dovoljenj, povrhu pa še 500 evrov administrativnih stroškov. Morebitnim strankam so zaračunali nekaj več kot 100 evrov za preizkus posamezne lutke, ki stane okoli 2500 evrov.
Preizkušali so jih v posebni sobi.
Preizkušali so jih v posebni sobi.

Ko je prišla njihova ponudba na ušesa ustreznim inšpekcijskim službam, so obiskali 40-letnega Graema Tulipa, lastnika prodajalne, saj je njihova dejavnost prestopila meje običajne prodaje spolnih pripomočkov. »Prejeli smo pritožbo nad njihovo ponudbo preizkušanja lutk. Začeli so jih klicati bordel lutk za seksanje,« je povedal predstavnik mestnega sveta. Inšpektorji so videli, kako lutke pakira in pošilja, delavnico in tudi spalnico, v kateri so jih preizkušali.

Tulip je prepričan, da so se ga lotili lokalni vodje spremljevalnih služb, saj jim je kradel stranke. Nekateri naj bi prihajali k njemu s fotografijami žensk, v katere so zatreskani, in ga prosili, naj jim priskrbi prav takšne. »Ne vem, zakaj se bojijo lutk. Bordeli bi morali biti bolj odprti, kot so,« je prepričan Tulip. »Seks lutke so bolj učinkovite, zanje ni treba skrbeti. Kar 70 odstotkov moških ne moti, da jih je predhodno že nekdo uporabljal.«
Izdelal jih je lahko po meri.
Izdelal jih je lahko po meri.

Zanimivo je, da je veliko njegovih strank žensk, ki kupijo lutko svojemu možu, tako da ne bi skakal čez plot. No, zdaj je začel prodajati tudi moške lutke. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije